Grøn energi er også godt for pengepungen

De grønne energiløsninger vinder frem. Og det handler ikke kun om, at flere og flere boligejere og virksomheder ønsker at gøre miljøet en tjeneste. Det handler også om, at der er penge at spare. Herunder kan du se, hvor meget du kan spare ved at skifte et oliefyr eller et gasfyr ud med en luft/vand varmepumpe.

Desuden er der også gevinsten ved et bedre indeklima samt et langt mindre CO2-aftryk for familien. Husk i øvrigt, at der gives håndværkerfradrag for op til 12.000 kr. pr. person over 18 år i husstanden i forbindelse med installation af luft/vand varmepumper.

Vil du vide mere om, hvilken luft/vand varmepumpe der er den bedste for din bolig, så ring eller skriv til os. Vi vejleder og giver gerne et uforpligtende tilbud på en løsning.

Få et tilbud ved at klikke her.

Gasfyr

En familie på 4 i et 20 år gammelt hus med gasfyr bruger gennemsnitligt 2.400 kubikmeter gas årligt. Ved at skifte til en CO2-neutral luft/vand varmepumpe sparer familien ca. 8.000 kr. årligt i varmeudgifter, hvis huset opvarmes med gulvvarme.

Opvarmes huset med traditionelle radiatorer, sparer familien ca. 6.000 kr. årligt i varmeudgifter.

Oliefyr

En familie på 4 i et 20 år gammelt hus med oliefyr bruger gennemsnitligt 3.000 liter olie om året. Ved at skifte til en CO2-neutral luft/vand varmepumpe sparer familien ca. 18.000 kr. årligt i varmeudgifter, hvis huset opvarmes med gulvvarme.

Opvarmes huset med traditionelle radiatorer, sparer familien ca. 14.000 kr. årligt i varmeudgifter.​


Hvidovre VVS Service   //   Gl. Køge Landevej 55, 5. sal   //   2500 Valby   //    Tlf. 28 51 18 28