Et gasfyr er ikke bare et gasfyr

​For de fleste er et gasfyr bare et gasfyr. Derfor falder alt for mange boligejere for fristelsen til at gå efter tilbuddene med de laveste priser. Men generelt betaler det sig ikke at købe et billigt fyr af lav kvalitet. De holder oftest kun 10 år, mens et fyr af ordentlig kvalitet gerne holder 20 år eller mere. Og har samtidig oftest en bedre forbrændingsevne og dermed et lavere forbrug end et billigt fyr.

Desuden er det ofte ikke den reelle pris, der annonceres. Fx ser vi oftere og oftere at annoncerede priser er eksklusiv den lovpligtige købsbetingede garanti på 5. år. Samt at den lave pris forudsætter, at køber benytter hele sit håndværkerfradrag ved installationen. Alt i alt skjuler de annoncerede lave priser ofte forudsætninger, som får den reelle købspris til at løbe op i 10.000 kr. ekstra – eller mere.

Hos Hvidovre VVS Service rådgiver vi professionelt og langsigtet. Og vores priser er reelle og kræver ingen skjulte forudsætninger. Vi har desuden stor erfaring med servicering af gasfyr og kan derfor ofte spare vores kunder for mange penge på varmeregningen ved at indstille deres fyr optimalt i forhold til deres forbrug. 

Vi giver gerne gratis og uforpligtende rådgivning og tips om valg af gasfyr. Giv os et ring på 28 51 18 28 ​– eller send en mail til jf@hvidovrevvs.dk


Hvidovre VVS Service   //   Gl. Køge Landevej 55, 5. sal   //   2500 Valby   //    Tlf. 28 51 18 28