Energilån i samarbejde med Nordea Finans​

Få Energilån til dine energiforbedringer

Vil du energiforbedre din bolig er det afgørende, at du vælger den optimale løsning med den mest fornuftige finansiering. Så besparelsen, der kommer ud af energiforbedringen, kan finansiere hele investeringen. Hos Hvidovre VVS kan du optage et individuelt Energilån med nem afregning til energiforbedringer i din private bolig. Hvidovre VVS hjælper dig med vejledning.

Lån der passer til dig og nem afregning

Du kan - afhængig af dine økonomiske forhold - låne op til 250.000 kr. til dine energiforbedringer. Du vælger selv, om lånet skal være med fast eller variabel rente. Til sidst skal Nordea Finans bare have fakturaen fra Hvidovre VVS underskrevet af dig. Så betaler Nordea Finans os, og du behøver ikke bekymre dig om afregningen.​

Penge sparet er penge tjent

Når du f.eks skifter dit gamle oliefyr ud med nyt fjernvarme anlæg er der mange penge at spare. Det er penge tjent, og oftest er jeres investering tjent hjem på 5 til 6 år.

Investeringen i energiforbedringer tjener i de fleste tilfælde hurtigt sig selv hjem. Forbedringerne kan mærkes på energiregningen med det samme uden - at den investering du skal gøre - behøver at påvirke dit hverdagsbudget.

Din bolig stiger i værdi

En bolig med en god og effektiv energiudnyttelse har en højere værdi på ejendomsmarkedet. Derfor vil det også på længere sigt være en god investering at energiforbedre din bolig.

Ingen krav om tinglysning

​Du skal ikke tinglyse pant i boligen, når du låner til energiforbedringer med Energilån fra Nordea Finans. Så du sparer altså både tid og penge.

Om Nordea Finans

Nordea Finans er et finansieringsselskab, der udvikler individuelle og unikke løsninger via partnerskaber. Nordea Finans er et selvstændigt datterselskab af Nordea, der er Nordeuropas største finanskoncern indenfor: corporate merchant banking, retail banking og private banking. Du kan godt være kunde hos Nordea Finans uden at være kunde hos Nordea Bank.


Hvidovre VVS Service   //   Gl. Køge Landevej 55, 5. sal   //   2500 Valby   //    Tlf. 28 51 18 28