Hvidovre VVS samarbejder med Jysk Vandteknik​

Nu kan du afkalket hele boligen med et blødgørings anlæg.

Et blødgøringsanlæg fra Jysk Vandteknik renser dit vand for kalk. Det gør vandet blødt, hvilket har stor betydning for din husholdning og din pengepung.


Vores blødgøringsanlæg fungerer ved en såkaldt ionbytnings-teknik, hvor vandets kalcium-ioner og magnesium-ioner fjernes fra vandet, og derved efterlader vandet kalkfrit. Vandet bliver blødt og mere skånsomt mod husholdningsapparater m.m.
At rense hårdt vand ved hjælp af blødgøringsanlæg, er ikke en ny opfindelse. Indenfor industrien har virksomheder brugt kalkfrit vand i årevis. 


Der stilles høje krav til blødgøringsanlæg i Danmark, derfor findes der kun to anerkendte leverandører af blødgøringsanlæg, som er godkendt til drikkevand – Jysk Vandteknik er den ene af dem.

KALKFRIT VAND GIVER DIT HJEM MANGE FORDELE

Kalkfrit vand giver dig og din husholdning en lang række fordele. Gamle kalkaflejringer reduceres i rør, opvaskemaskiner, kaffemaskiner og andre husholdningapparater, som derved afkalkes. På den måde du dyre udgifter i forbindelse med vedligeholdelse, reparationer eller udskiftninger, og elforbruget i maskinerne nedsættes.


Blødt, eller kalkfrit vand, har også et væld af andre fordele. Det er blidere mod hud og hår, så risikoen for udtørring og eksem mindskes, og samtidig skal du bruge væsentligt mindre shampoo og balsam. Der skal også bruges langt færre mængder vaske- og rengøringsmiddel, og der kan anvendes biologisk nedbrydelige produkter. Grunden er, at mange af disse produkter ofte reducerer vandets kalkindhold. Når vandet imidlertid er kalkfrit, bortfalder det behov.

MED KALKFRIT VAND VIL DU DERFOR FX OPLEVE:

  • Dit hår behøver ikke samme mængde shampoo som før, og cremer optages bedre i huden
  • En besparelse på op til 2/3 af vaskemidler og derved mindre slitage på dit vasketøj, som holder længere og bliver blødere – helt uden brug af skyllemiddel
  • Besparelser i varmeudgifter, el og reparationer
  • Minimering af behovet for skrappe rengøringsmidler og kemikalier
  • Du skåner både miljøet, din krop og pengepungen på én gang

​Så kontakt os nu på 2851 1828 eller via mail jf@hvidovrevvs.dk


Hvidovre VVS Service   //   Gl. Køge Landevej 55, 5. sal   //   2500 Valby   //    Tlf. 28 51 18 28